El Segment de Terra de la missió PAZ original (amb només un instrument, SAR) no requeria capacitats en temps quasi real. De manera que només es preveia un enllaç de baixada al dia, a l'estació de Terra PAZ.
En canvi, les dades de Radio-Ocultacions necessiten un lapse de latència curt per tal de ser ingerides en els models numèrics de predicció del temps (WPM, acrònim en anglès): l'interval de temps entre el fenomen de RO i l'arribada de les dades als centres de meteorologia ha de ser inferior a 3 hores.
Un acord amb l'Administració Nord-Americana dels Oceans i l'Atmosfera (NOAA) permetrà la distribució de les dades de RO en temps quasi-real (NRT, acrònim en anglès). Les dades de RO es baixaran a l'estació de telemetria de NOAA Fairbanks (Alaska), una vegada per cada òrbita (~95 minuts), des d'on seguiran la cadena de processat de les dades de la constel·lació de NOAA de RO, COSMIC: els observables crus s'envien al Centre d'Anàlisi i Arxiu de Dades de COSMIC (CDAAC, acrònim en anglès), centre que pertany a la Coorporació Universitària per Recerca de l'Atmosfera (UCAR, acrònim en anglès), on es processen a nivell 1 i 2. Les dades de nivell 1 es disseminen ràpidament a través del Sistema Global de Telecomunicacions (GTS, acrònim en anglès) de l'Organització Mundial de Meteorologia (WMO, acrònim en anglès). Aquest sistema transmet dades i alertes meteorològiques a tots els Serveis Nacionals de Meteorologia i altres membres de la WMO, de forma oportuna i fiable. El CDAAC també mantindrà un servidor i arxiu de dades processades a nivell 1 i superiors.
Les dades crues, amb informació polarimètrica, s'enviaran a l'ICE-CSIC/IEEC, des d'on es faran accessibles a la comunitat investigadora a través d'un servidor de dades i arxiu. Aquest servidor també donarà accés a la informació de Precipitació obtinguda amb les dades de RO polarimètriques de PAZ.